طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

به گزارش وبلاگ دایی جان، سالاد تبوله لبنانی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهای مدیترانه ای است. این سالاد عربی را می توانید در کنار غذای اصلی، برای پیش غذا یا به عنوان یک شام سبک و سالم سرو کنید. با خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

این سالاد ساده و سبک که متعلق به کشور لبنان شاید معروف ترین سالاد در خاورمیانه باشد. مواد اولیه سالاد تبوله بسیار ساده هستند. ترکیب جعفری تازه، گوجه فرنگی، نعنا و سبزیجات دیگر که با لیموی تازه و روغن زیتون مزه دار می شوند طعم بسیار تازه و خوشایندی به این سالاد می دهد.

در کنار طعم خوب، این سالاد فواید زیادی هم برای سلامتی دارد. سبزیجات تازه هر کدام سرشار از ویتامین های مختلف هستند و بلغور علاوه بر ویتامین های گروه ب فیبر خوراکی بسیار زیادی هم دارد که به سلامت دستگاه گوارش یاری می نماید.

در آرشیو مطالب آشپزی وبلاگ دایی جان مگ می توانید طرز تهیه انواع سالادها و پیش غذاهای خوشمزه دیگر مثل سالاد فتوش و سالاد سزار را هم پیدا کنید.

مواد لازم (برای 4 نفر)

  • بلغور گندم: نصف پیمانه
  • گوجه گیلاسی: 15 عدد
  • جعفری ساطوری: 1.5 پیمانه
  • برگ نعنا ساطوری: نصف پیمانه
  • پیازچه: 5 شاخه
  • پیاز بنفش یا سفید: 1 عدد کوچک
  • لیمو ترش: 3 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کاهو برای سرو: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد تبوله

1.

روی بلغور آب جوش بریزید و در ظرف را بگذارید تا برای 1 تا 2 ساعت خیس بخورد و نرم گردد.

نکته: در کشورهای عربی و ترکی برای سالاد تبوله از بلغور مخصوصی استفاده می نمایند که در ایران پیدا نمی گردد. از این رو ما از بلغور گندم ریز به جای آن استفاده می کنیم. اگر حس کردید بلغور گندم شما درشت است می توانید آن را با گوشت کوب بکوبید تا ریز گردد.

2.

ساقه های جعفری را جدا و جعفری ها را با چاقوی تیز کاملا ریز ساطوری کنید. دقت کنید که سبزی به هیچ عنوان نباید آب بیندازد.

3.

نعنا و پیازچه را هم ریز خرد کنید.

4.

گوجه ها و پیاز را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.

5.

بلغور را بعد از نرم شدن آبکش کنید و با استفاده از پشت قاشق آب اضافی آن را بگیرید. حالا تمام سبزیجات را همراه بلغور به یک کاسه منتقل و آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا سالاد شما خوب مزه دار گردد.

در صورت تمایل می توانید برای طعم بیشتر مقدار بسیار کمی رب انار یا آب آنار به این سالاد اضافه کنید.

6.

سالاد خود را با چند برگ کاهو تزیین و سرو کنید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید