منابع گیاهی امگا3
به گزارش وبلاگ دایی جان، بر اساس مطالعات انجام شده، گردو به علت دارا بودن امگا 3، به بهبود سلامت مغز یاری می نماید؛ به عبارتی خوردن گردو با ارتقای عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است.
اسید های چرب امگا 3 چربی های مفید و مهمی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. مطالعات نشان داده اند که مصرف این چربی ها در بهبود التهابات، کاهش تری گلیسیرید خون و مقابله با خطر زوال عقل مؤثر است.
شناخته شده ترین منابع اسید های چرب امگا3، روغن ماهی و ماهی های چرب مانند سالمون، قزل آلا و تن هستند. این مسئله، شاید برای وگان ها، گیاه خواران یا حتی کسانی که ماهی دوست ندارند، تأمین امگا3 را به چالش تبدیل کند. در این مطلب چند مورد از برترین منابع گیاهی اسید های چرب امگا3 به شما معرفی شده است.
بر اساس مطالعات انجام شده، گردو به علت دارا بودن امگا 3، به بهبود سلامت مغز یاری می نماید؛ به عبارتی خوردن گردو با ارتقای عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است.
مطالعه ای که روی حیوانات انجام شد، نشان داد که گردو باعث بهبود قابل توجهی در حافظه، یادگیری، رشد حرکتی و بهبود اضطراب در موش های مبتلا به آلزایمر می گردد. هر 28 گرم گردو حاوی 2570 میلی گرم اسید چرب امگا 3 است. مصرف یک وعده گردو، جوابگوی احتیاج روزانه بدن به اسید های چرب امگا 3 است.
به طور کلی سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکسل سرشار از اسید های چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی هستند؛ این ماده غذایی نه تن ها ویتامین K، ویتامین C و فیبر را در خود دارد، بلکه منبع عالی اسید های چرب امگا 3 نیز به شمار می آید. *کلم بروکسل پخته شده سه برابر امگا 3 بیشتری را در خود دارد.
دانه یا بذر کتان یک منبع تغذیه ای مفید است و از مقادیر مناسبی فیبر، پروتئین، منیزیم و منگنز برخوردار است و بعلاوه منبع عالی امگا 3 نیز به شمار می آید. مطالعات نشان داده اند که دانه کتان برای سلامت قلب مفید است و این فایده به لطف اسید چرب امگا 3 موجود در آن است. بذر کتان را به راحتی می توان در رژیم غذایی وگان گنجاند.
اسید های چرب امگا 3 بخش مهمی از رژیم غذایی به شمار می آیند و برای سلامت بدن ضروری هستند. اگر به هر علت ماهی نمی خورید، می توانید با گنجاندن غذا های غنی از امگا 3 در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل های گیاهی، احتیاج بدن به این ماده را بدون مصرف غذا های دریایی برآورده کنید.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید