ثبت 24 هزار و 100 تماس با مرکز صدای مشاور
به گزارش وبلاگ دایی جان، مرکز پاسخگویی تلفنی صدای مشاور چهارمحال و بختیاری به 24 هزار و 100 تماس خدمات مشاوره ارائه کرد.

به گزارش از ، نرگس محمدی مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: در ایام شیوع کرونا و با افزایش ساعات کار صدای مشاور خط 1480 و فعالیت در روز های تعطیل، به 24 هزار و 100 تماس تلفنی مشاوره داده شده است.
او اضافه نمود: ارائه خدمات مشاوره تلفنی 1480 با هدف ارتقاء سطح سلامت و بهداشت روان آحاد جامعه و کاهش آسیب های فردی، خانوادگی و اجتماعی توسط مشاوران تخصصی انجام شد.
محمدی با اشاره به فعالیت 20 مرکز سلامت روان، 37 مرکز مشاوره عمومی و 16 مرکز مشاوره تخصصی در استان اضافه نمود: با مراجعه 10 هزار و 812 نفر به مراکز مشاوره استان، 22 هزار جلسه مشاوره حضوری برای ارائه راه چاره و برطرف مسائل خانوادگی، تربیتی و تحصیلی مراجعان تشکیل شده است.
او ادامه داد: دو هزار و 102 نفر، به وسیله مراکز سلامت روان استان آموزش های لازم را در زمینه مهارت های زندگی، فرزند پروری، پیش از ازدواج و زندگی خانواده را کسب کردند.
ن
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان