خبرنگاران خیران کرمانشاهی 40 هزار عدد ماسک توزیع کردند

به گزارش وبلاگ دایی جان، کرمانشاه- خبرنگاران- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کرمانشاه با اشاره به فراوری ماسک از سوی بعضی خیران و مراکز نیکوکاری استان گفت: تا به امروز بیش از 40 هزار عدد ماسک از سوی خیران نیک اندیش تامین و بین نیازمندان توزیع شده است.

خبرنگاران خیران کرمانشاهی 40 هزار عدد ماسک توزیع کردند

محسن رخصی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار وبلاگ دایی جان، ارزش مادی اقلام بهداشتی تامین شده از سوی خیران را بیش از 650 میلیون تومان دانست و گفت: خیران علاوه بر ماسک، تا به امروز 2 هزار بسته بهداشتی و سه هزار لیتر مواد ضدعفونی را بین نیازمندان توزیع نموده اند.

وی اضافه کرد: بعد از انتشار ویروس کرونا در کشور و استان کرمانشاه ، مراکز نیکوکاری در استان به منظور مقابله و پیشگیری از ابتلا به این ویروس، اقدامات جهادی خود را شروع کردند و برای فراوری ماسک، تامین مواد ضدعفونی و بهداشتی آستین همت را بالا زدند.

مدیرکل کمیته امداد استان گفت: دفاتر این نهاد در شهرستان ها و شماره حساب 0109390939009 و شماره کارت 6037991899939627 نزد بانک ملی ، آماده دریافت یاری های مردم خیر استان به منظور اهدا به نیازمندان است.

رخصی در انتها گفت: هم اکنون حدود 100 مرکز نیکوکاری در استان با هدف شناسایی خیران محلات و اهدای یاری های این خیران به نیازمندان راه اندازی شده است.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران خیران کرمانشاهی 40 هزار عدد ماسک توزیع کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران خیران کرمانشاهی 40 هزار عدد ماسک توزیع کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید