طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی
به گزارش وبلاگ دایی جان، کشک بادمجان یکی از پیش غذا های خوشمزه و قدیمی سفره های ایرانی است این پیش غذای لذیذ همانند میرزاقاسمی، حلیم بادمجان و بسیاری از غذای اصیل ایرانی همیشه پرطرفدار بوده است.
هنر آشپزی یکی از مجذوب کننده ترین هنر های مشترک میان خانم ها و آقایان محسوب می شود، هنری که سالهاست به شکلی جدی و البته تخصصی تر به آن پرداخته می شود. حالا اینکه بتوانید با ساده ترین مواد اولیه یک غذای خوشمزه و سالم برای اعضای خانواده تهیه کنید، قطعا نیاز به ایده و ترفند هایی دارد.
کشک بادمجان یکی از پیش غذا های خوشمزه و قدیمی سفره های ایرانی است این پیش غذای لذیذ همانند میرزاقاسمی، حلیم بادمجان و بسیاری از غذای اصیل ایرانی همیشه پرطرفدار بوده و کمتر کسی می تواند، بگوید دستور پخت این غذای ساده و خوشمزه را بلد نیست. ولی همین طور که می دانید کشک بادمجان در چندین ورژن مختلف تهیه می شود و برای هر مذاقی سازگار است.
مواد لازم برای کشک و بادمجان رژیمی
بادمجان میانه: 4 عدد
سیر له شده:6 عدد
پیازخرد شده: 1 عدد
روغن:1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه:به مقدار کافی
کشک:1/2 پیمانه در صورت دلخواه
طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی
مرحله اول: در ابتدای پخت کشک و بادمجان رژیمی باید 2 عدد از بادمجان های تهیه شده را با منقل یا فر کبابی کنید، چون عطر و بوی بادمجان کبابی در کشک بادمجان غذا را خوش طعم تر می کند. بعد از خنک شدن پوست آن را بگیرد و خرد کنید. 2 عدد بادمجان دیگر را هم پوست بگیرید و به مقدار های کوچک خرد کنید.
مرحله دوم: تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به مقدار یک قاشق غذا خوری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل آن بریزید و تفت دهید. سیر له شده را هم به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. کمی نمک و زردچوبه روی آن ها بپاشید و تفت دهید تا عطر زردچوبه در بیاید.
مرحله سوم: بادمجان های کبابی و خام را هم به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد در تابه را ببندید و اجازه دهید با حرارت خیلی کم بادمجان ها آب بیندازند و نرم شوند.
مرحله نهایی: بعد از اینکه تمام آب بادمجان ها کشیده و پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و با مقداری نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ، گردوی خرد شده و مقداری زعفران تزیین کنید. اگر هم دوست داشته باشید می توانید مقداری کشک را در آخر پخت اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
نکات
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابی کردم فقط به خاطر عطر و بویی است که به غذا می دهد، چون زمانی که کبابی می شوند گوشت شان هم کمی کمتر می شود و ترجیح می دهم بادمجان های دیگر کامل و گوشتی استفاده شوند. در تفت دادن اون یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خوری روغن استفاده می کنیم.
در صورت تمایل می توانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و روی آن را تزئین کنید.
منبع: فرادید