طرز تهیه پنکیک خانگی ، پیشنهاد صبحانه ای آسان برای بچه ها
به گزارش وبلاگ دایی جان، پنکیک یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه بین المللی است که به ویژه بین بچه ها هوادار بسیاری دارد.
به گزارش وبلاگ دایی جان، پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می گردد. این کیک خوشمزه به علت اینکه در تابه تهیه می گردد، با نام پَن کیک شناخته می گردد.
مواد لازم
تخم مرغ: یک عدد
شکر: 3 قاشق غذاخوری یا 2 قاشق غذاخوری عسل
وانیل: 3 قطره
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر: یک پیمانه سرخالی
طرز تهیه پنکیک خانگی
1. ابتدا تخم مرغ، شکر یا عسل، وانیل را با چنگال یا همزن دستی خوب هم می زنیم. آنقدر که شکر کاملا حل گردد.
2. سپس روغن مایع را اضافه می کنیم. اگر می خواهید پنکیک شکلاتی درست کنید در همین مرحله باید پودر کاکائو را اضافه کنید. اگر پودر کاکائو می زنید از اندازه آرد یک قاشق کم کنید.
3. آرد و بکینگ پودر را با نمک مخلوط کنید. سپس این مواد خشک را الک کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
4. شیر را آرام آرام اضافه می کنیم تا با مواد مخلوط گردد.
5. یک ماهی تابه مناسب را گرم کنید. بهتر است 5 دقیقه زودتر تابه را روی اجاق بگذاریم تا همه جای آن یکدست گرم گردد. لازم نیست تابه را چرب کنید. البته بعضی از تابه ها مخصوص پخت پنکیک هستند که شکل های جذابی دارند.
6. دو قاشق از مواد را روی تابه بریزید. وقتی روی پنکیک حباب ایجاد شد آن را برگردانید. سپس پنکیک ها را با هرچه دوست دارید مانند عسل و مربا یا انواع میوه تزیین کنید.
منبع: همشهری آنلاین